Дејности
Цветен расад
Комуналец го разубавува градот со нов сортен цеветен расад. Од минатата година Комуналите засадува сезонски расад три пати годишно, во пролет, лето и наесен.
Повеќе...
 
Одржување на реката
Троскот висок над 3 метри панда под косите на комуналците.
Повеќе...
 
Подигање смет
Најдобра услуга за подигање на смет во Македонија.
Повеќе...
 
Поправка на клупи
Иако Јавното комунално претпријатие изминативе години се труди од Прилеп да направи модерен би уреден град, сепак тоа како да не им оди во прилог на поедини граѓани.
Повеќе...
 
Одржување на паркови
Елитната единица „Паркови, зеленило и одржување на чистота“.
Повеќе...
 


СТРАНА 1 ОД 3